Soluții complete, pentru orice spatiu si destinatie, acvarii cu echipamente optime, rezistente, estetice si un design interior unicat.

Daca vrei un acvariu complet echipat, inclusiv decorul interior al acvariului noi te putem ajuta cu designul acestuia, chiar si cu propunere pentru amplasarea, daca nu ai ales inca locul definit.

Conform consultarilor, gratie experientei, noi vom alegem elementele de design ale acvariului si echipamentele necesare, optime pentru o buna intretinere si potrivite din punct de vedere estetic.

Serviciile de design complet pentru acvariu, includ conceptul de creatie si executie al designului, acvariul, echipat cu sistem de iluminare, sistemul de filtrare, incalzire, designul interior al acvariului, eventual chiar si mobilierul.

Dupa ce am pus la punct toate detaliile, instalam acvariul la locatie si realizam designul interior pentru acvariu. La acest moment ne dedicam procesului de creatie, cu toata rabdarea si pasiunea de care dispunem.

Pentru designul interior al acvariul (decorul acvariului) vom folosi elemente naturale, precum: substrat decorativ, plante naturale decorative, pietre si /sau lemne decorative. Realizarea acestuia se va face pe loc la locatie, dupa propunerea prealabila si poate dura un minim de 4 ore, in functie de volumul acvariului.

Te invit sa te relaxezi, aruncand o privire pe portofoliul nostru si apoi sa ne contactezi, pentru a solicita o oferta de pret personalizata, la adresa: contact@unuaquascape.ro sau numerele de telefon: 0726207447 / 0771018924