Pentru a te bucura de relaxarea pe care privelistea aquascape-ului o ofera, noi ne vom ocupa de tot ce inseamna intretinerea lui.

Odata cu evolutia si cresterea plantelor, imaginea aquascape-ului devine tot mai frumoasa. Datorita spatiului sau volumului la care ne limitam, splendoarea micului ecosistem este totusi limitata in timp.  Numarul plantelor si vietuitoarelor se conformeaza spatiului, in care sunt incluse, iar fara interventia aquascaper-ului, pentru a reduce cresterea sau inmultirea lor, acestea vor ajunge la o supraaglomerare, urmand apoi chiar o degradare, lucru pe care din motive estetice, il dorim a fi bine controlat.

Deaceea este necesara mentenanta realizata de un profesionit. O formula universala de mentenanta este dificil de definit, deoarece fiecare acvariu este diferit si are cerinte diverse. Pentru a te bucura de linistea si relaxarea pe care privelistea aquascape-ului v-o ofera, noi ne vom ocupa de tot ce inseamna amenajarea si intretinerea acvariului.  Mai exact, schimbarea apei, adaugarea fertilizantilor, tunderea plantelor, curatarea filtrului, curatare geamurilor, eliminarea frunzelor moarte si a altor elemente inestetice.  Aceste operatiuni sunt necesare saptamanal sau lunar, in functie de stabilitatea micului ecosistem.

Pentru a solicita o oferta de pret, te invit sa ne contactezi, la adresa: contact@unuaquascape.ro sau numerele de telefon: 0726207447 / 0771018924

 

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’https://www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-85796744-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>