Realizam designul interior al acvariului pe care deja il detii sau urmeaza sa-l achizitionezi.

Compozitii cu stiluri multiple si eleganta.

Trimite-ne o imagine cu spatiul in care urmeaza sa fie amenajat acvariul tau… sau daca este cazul, cu acvariul pe care deja il detii, iar noi vom veni cu propunerea designului pentru acvariu.

Acesta va fi creat astfel incat sa se potriveasca cu spatiul ambiant si desigur, avand in vedere preferintele tale.

Pentru designul interior al acvariul (decorul acvariului) vom folosi elemente naturale, precum: substrat decorativ, plante naturale decorative, pietre si /sau lemne decorative. Realizarea acestuia se va face pe loc la locatie, dupa propunerea prealabila si poate dura un minim de 4 ore, in functie de volumul acvariului.

Acest serviciu include conceptul de creatie si executie al designului. Aduce un plus de valoare spatiului si ofera momente revigorante de relaxare, in living, receptie sau sala de asteptare. De asemenea, te va ajuta sa te deconectezi uneori, de la munca de birou sau sa te destinzi la sfarsitul zilei.

Te invit sa te familiarizezi cu aquascape-urile noastre, aruncand o privire pe portofoliul nostru si apoi sa ne contactezi, pentru a solicita o oferta de pret personalizata, la adresa: contact@unuaquascape.ro sau numerele de telefon: 0726207447 / 0771018924